Över 50 års erfarenhet av att tillverka och sälja säkra produkter för arbete i höjd...

07.02.2018

Vi förenklar din vardag och gör den tryggare

 Vårt mål är att förenkla din vardag och göra den tryggare. Våra produkter är användarvänliga, håller extra länge och är det självklara valet för arbeten som kräver lite mer. Bakom utvecklingen av varje enskild stegmodell ligger år av erfarenhet och noggrann planering. Vårt mål är att förenkla din vardag och göra den tryggare. Våra produkter är användarvänliga, håller extra länge och är det självklara valet för arbeten som kräver lite mer.

Våra produkter är användarvänliga för arbeten som kräver lite mer, håller extra länge och är det självklara valet för arbeten som kräver lite mer. Bakom utvecklingen av varje enskild stegmodell ligger år av erfarenhet och noggrann planering. Det är ingen slump att yrkesfolk inom många skilda branscher dagligen väljer att arbeta från våra stegar. 

Vi vet att professionellt bruk ställer extra höga krav på säkerhet, ergonomi och arbetsmiljö.

Pålitlig och stabil arbetskompis

Med en stege från Scando får du den pålitliga och stabila arbetskompis ditt jobb kräver. Olyckor med stegar i hemmet tenderar att öka. Vi rekommenderar därför även "gör-det-självare" att använda våra stegar. Vi på Scando anser nämligen att man klättrar bäst när man klättrar så säkert som möjligt!, håller extra länge och är det självklara valet för arbeten som kräver lite mer. Bakom utvecklingen av varje enskild stegmodell ligger år av erfarenhet och noggrann planering. Det är ingen slump att yrkesfolk inom många skilda branscher dagligen väljer att arbeta från våra stegar. Vi vet att professionellt bruk ställer extra höga krav på säkerhet, ergonomi och arbetsmiljö. Med en stege från Scando får du den pålitliga och stabila arbetskompis ditt jobb kräver. Olyckor med stegar i hemmet tenderar att öka. Vi rekommenderar därför även "gör-det-självare" att använda våra stegar. Vi på Scando anser nämligen att man klättrar bäst när man klättrar så säkert som möjligt!

Vår ledstjärna har alltid varit att hålla hög klass

Det som gör våra stegar till det bästa valet är att de begåvats med kraftiga profiler, bekväma stegpinnar, breda trappsteg och rejäla men smidiga beslag. Våra produkter är stabila trotjänare åt dig under dina arbetspass och vår ledstjärna har alltid varit att hålla hög klass genom hela sortimentet. Vi tror att vi lyckas med detta genom att bara nöja oss med det bästa - allt för att du som användare ska kunna arbeta så skyddad som möjligt. För att optimera säkerheten erbjuder vi även en stor mängd tillbehör som fokuserar på trygghet