Säkerhet i vardagen

15.03.2018

Vardagsolyckor mycket vanligare än man tror...

Säkerhet i vardagen är ett underskattat koncept - även om det är svårt att tro så är vardagsolyckor mycket vanligare än man tror, och det kan leda till större bieffekter än vad man tidigare anat. Det kan vara allt ifrån enkla olyckor i köket, vid nybyggen, ombyggnationer eller till och med vid enkla renoveringsprojekt som tapetseringar.

.Det krävs inte mycket för att olyckan ska vara framme och störa - och det kan i värsta fall leda till långtidsskador som tar extremt lång tid att läka. Längre än vad man förväntade sig när projektet i fråga endast skulle utspela sig på några timmar

Vi på Accessgruppen vet hur viktigt det är med vardagssäkerhet, och det är en av våra viktigaste uppdrag - att hålla kunden säker. Vare sig det handlar om större företag, mindre företag, privata personer eller inringa grannar som ska fixa något som är alldeles för avancerat för sig själv - man kan aldrig vara för säker. En enkel hobbylösning är för många är att ta del av olika vardagsmaterial för att använda som en typ av stege - det kan vara allt ifrån stolar, till bänkar till vanliga lådor. Det finns egentligen hur många som helst som används, vilket vi starkt avråder. Även om det till en början ser ut som en säker, stabil enhet som kan ta upp en hel kroppsvikt samtidigt som den ska hålla en stabil nivå, så behöver den inte vara det. Faktum är att det är inte helt ovanligt att ögat bedrar - många av enheterna hobbyfixare använder sig av kan enkelt ramla, kollapsa eller helt enkelt gå sönder för att de inte är gjorda för den typen av vikt.

Där säkerheten sätts i fokus

Våra produkter är till för att leverera en bekväm, stabil upplevelse - där säkerheten sätts i fokus för att inte riskera din hälsa och ditt välmående. Poängen med hela vårt varumärke är att vi vill förknippas med säkerhet, för det är en av de viktigaste faktorerna för oss. Vi ser det som en självklarhet - det finns så olyckor och onödiga skador man kan förhindra med rätt verktyg och redskap, och det är något vi är stolta över att kunna sälja.

Ett tillfälligt redskap - hobbyfixarens värsta mardröm

Den största anledningen att vår marknad existerar är på grund av de bristande redskap som finns att tillgå vid tillfälliga ombyggnationer, reparationer eller hobbyfixande. Det är inte alls vanligt att privatpersoner har högkvalitativa stegar eller förhöjningsverktyg som kan användas för att göra det tilltänkta projektet. Detta leder i väldigt många fall till att man använder sig av tillfälliga lösningar som ser enkla ut till en början, men som kan kosta mer än man tror.

Det finns hur många tillfälliga redskap som helst - det är allt ifrån objekt som vi pratade om tidigare, som till exempel stolar och lådor. Men det är också mänsklig arbetskraft. Snabba lösningar är för vissa att använda sin kroppsstyrka för att lyfta och hjälpa varandra nå högre höjder. Detta kan inte leda till olyckor, men också hälsoskador i form av ryggskott, sträckningar och bristningar.

Att alltid ha redskapen till hands hemma innebär flera fördelar

Ta istället del av våra kvalitetssäkrade stegar och redskap som kommer underlätta hela processen för dig och ditt projekt. Att alltid ha redskapen till hands hemma innebär flera fördelar - till en början kan man alltid använda dem själv för att underlätta det egna arbetet. Det är väldigt mycket bättre än man tror att använda originalprodukter som är gjorda för just arbetet. Du kan även hjälpa nära och kära. Om du berättar att du har riktigt redskap kan du hjälpa dem ifrån onödiga skador och olyckor som kan uppstå om de kör på den så kallade "hobbylösningen". Våga vara en vardagshjälte genom att hjälpa folk att undvika vardagsolyckor - bli deras säkerhet i vardagen, för det behovs verkligen. Och glöm inte dig själv, för din egen säkerhet är den viktigaste. Ge dig själv alla förutsättningar som krävs för att kunna renovera och fixa med säkra metoder - det kommer att vara värt det i längden.